Etiketter

, ,

Jag sitter och försöker förbereda mig inför läkarbesöket på tisdag. Vad ska man fråga om egentligen? Har någon nåt tips?

Jag funderar på om man kan få hjälp med viktnedgången på något vis. För jag är inställd på att jag inte kan få hjälp med ägglossning och sådant innan jag gått ner. Man har ju hört talas om metformin, det sägs ju hjälpa mot insulinresistensen. Undrar hur de ställer sig till sånt i vårt landsting.

Annars är det helt strejk i hjärnkontoret när det gäller detta. Kommer inte på något alls att fråga om. Det kommer kanske när man kommer dit. Eller förmodligen efteråt.

Jag har i alla fall mått lite bättre de senaste dagarna. Kan bero på att jag har upptäckt att en vän till mig också sliter med barnlängtan och svårigheter att bli gravid. Vi har pratat litegrann om det och det känns riktigt skönt. Inte att hon har problem såklart, det är ju inte roligt alls. Men ändå. För hur många underbara människor det än är som stöttar en på nätet så känns det bättre att prata med någon ”IRL”.

Jag har också lyckats gå ner några kilo igen efter min korta sväng uppåt i viktkurvan 🙂 Me happy!