Etiketter

, , ,

Humöret går hela tiden upp och ner, men nu har jag en period nu då jag mår rätt bra.
Det känns ibland som att jag egentligen har rätt så tur. Jag vet VAD det är för fel på mig, och också hur det skall fixas. Har läst på olika forum och bloggar där kvinnor och par berättar om deras kamp. Ofta är det ingen som vet vad felet är eller så är det väldigt svårfixade saker.
Jag har förmodligen väldigt bra kvalité på de ägg jag har, mitt (förhoppningsvis) enda problem är att de inte släpper.
Sen vet jag ju inte hur det skulle gå om jag nu fick ägglossning. Det kan ju hända att min PCOs inte är det enda problemet. Kanske är äggen svåra att befrukta. Kanske är min sambos spermier av sämre kvalité eller så kanske jag har lätt för att få missfall. Det där är ju saker som man hela tiden undrar över. Men man måste ju hoppas på att det ”bara” är ETT fel.

Var hos kuratorn igen igår. Det kändes rätt bra. Vi pratade rätt mycket om min sömn. Eller bristen på sömn rättare sagt. Jag sover ju skitdåligt. Har rätt svårt att somna, men inte så det stör så hemskt mycket. Tar väl i snitt 45 minuter innan jag somnar om jag lyssnar på ljudbok. Om jag inte lyssnar på bok börjar jag grubbla och då tar det timtal innan jag till slut somnar av utmattning. Men när jag väl somnat vaknar jag oftast 3-4 gånger under natten och det tar 15-45 minuter att somna om igen. Detta stör något enormt då jag sällan har mer än 2h sammanhängande sömn. Annars har inte funderat så mycket sen senaste kuratorbesöket. Har mest jobbat, så det har inte funnits så mycket fritid att grubbla på. Det är väl både bra och dåligt. Det är bra eftersom ju mindre jag funderar och ältar desto bättre mår jag. Men jag tar inte heller tag i problem och löser dem, de ligger ju bara och väntar på bättre tider om man nu kan uttrycka sig så. Det verkar som om den här veckan också blir fylld av jobb.

Jag har tydligen fått en remiss till min hälsocentral och dietisten. Hoppas att det kommer en kallelse innan jul. Det är lite intressant att få en remiss till hälsocentralen btw… I alla fall kommer jag få ett läkarbesök i samband med det första dietistbesöket där jag ska ta upp min depression och mina sömnproblem för att se om det eventuellt ska behandlas med mediciner.

Nu bär det iväg till jobbet. Kram!