Etiketter

, , , ,

Hade möte med min underbara kurator igår. Hon har förmågan att styra om mina tankar från det mörka och få mig att fokusera på det som är positivt. Jag gick in till henne med gråten i halsen och när jag gick ut en timme senare så log jag mot solen som plötsligt uppenbarat sig. Jag är faktiskt på väg framåt, och det är positiva saker framöver!

Jag har faktiskt lyckats gå ner 12 kg på fyra månader. Jag tycker att det går segt, men det är ändå en tredjedel av den vikt jag måste bli av med. Så 1/3 avklarad med andra ord!

Jag har kommit igång med träningen och tycker att det är skitkul! (Förutom den här veckan då, då det är gratisträningsvecka och mängder med gymnasiefjollor som springer omkring i spandex och fnissar men det hör ju inte till historien.)

En resa med min älskade är bokad! Jag har ”kämpat” för att få honom att gå med på att åka någonstans längre än till huvudstaden på semester J OK, nu blev det ju ”bara” till Riga i slutet av mars, så ingen solsemester direkt. Men att bara få komma hemifrån och få fyra dagar att bara ägna åt varandra. Det behöver vi!

Sen har jag lyckats skrapa ihop till ett högkostnadskort för sjukvård också. Så nu kan jag gå till kuratorn gratis i 10 månader framöver.

Nice!