Etiketter

, , , , , , ,

så kom mensen i går, 13 dagar efter stegringen på äl-testet. Fick spottings i lördags morse vilket tidigare också varit tecken på att mensen är på g. Hade lite problem med tampongerna igår, det var som krångligt. Kom då på att jag inte använt en sådan på fyra månader. Jag antar att jag var lite ovan.

Det känns inte så deprimerande att ha fått mensen. Det var mer en jaha-ok-känsla när den kom. Kan ju ha lite att göra med låga förväntningar, jag misstänker att jag inte hade någon ägglossning. Äl-testet var inte så starkt som det varit förut, det var svagare än kontrollinjen. Förut brukade det vara starkare. Sen har jag inte haft ont i brösten alls, jag brukar ha så pass ont att det är svårt att vara utan bh. Men nu har jag i alla fall haft någon form av cykel efter missfallet och jag hoppas på att nästa cykel ska bli normal. Eller ja, jag hoppas ju på att den inte ska bli en cykel över huvud taget, men ni förstår nog vad jag menar. Jag tänker ta tempen + ägglossningsstickor den här cykeln för att kolla om tempen stiger som den ska efter ett positivt test.

LångfärdsskridskorSka iväg och träna spinning i eftermiddag för första gången på evigheter. Måste verkligen ta tag i kroppen nu, det är på tiden. Träffade en god vän igår som peppade mig lite vilket känns bra. Och sen ska vi ut och åka långfärdsskridskor nästa helg! Hur coolt är inte det? Blir att packa en liten matsäck och ge sig ut på isen. Kul!