Etiketter

, , , , , , , ,

Det är alltså cykeldag 30 idag och inga tecken på på att något ägg vill släppa. Det verkar som om mina ägg är odrägliga bortskämda ungdomar som aldrig vill flytta hemifrån. Det måste vara otroligt bekvämt i mina äggstockar eftersom de aldrig vill ge sig ut på äventyr. Jag börjar tro att det inte kommer släppa något ägg. Så här sen har ägglossningen aldrig varit. De enda cykler som varit över 42 dagar är de då jag inte ägglossat alls.

ovulation

Jag borde ha provera någonstans här hemma, jag fick ju ett paket utskrivet efter min härliga 175-dagarscykel. Om jag inte fått mensen på dag 45 så kommer jag nog ordinera mig själv en kur och sen hoppas på att en ny fräsch cykel ska kicka igång och något ägg  blir utsparkat ur boet. Om det inte blir så så måste vi kanske fundera på att ta kontakt med IVF Sverige för privat utredning och kanske där få lite hjälp med att bekämpa min PCOs.

Just det. Beställde också hem hela min journal från kvinnokliniken, från det jag blev diagnostiserad där till skrapningen i julas. Tänkte att det kanske står något intressant där, jag är nyfiken på vilka blodprover de tagit och vad resultaten på dessa är.