Etiketter

, , , , , , , , ,

Jag har fått några frågor om hur det går. Jag har inte orkat skriva något alls på bloggen som ni kanske märkt. Tänkte bara skriva några rader för att svara på era frågor.

Det händer absolut ingenting just nu. Min kropp har helt stängt av och jag misstänker att jag inte längre har ägglossning över huvud taget. Jag har fått blödningar med så där en 45-60 dagars mellanrum, men då jag följt kroppstemperaturen under cyklerna så har den inte visat på ägglossning.

stressJag vet inte hur jag ska göra för att komma till rätta med det. Gå ner i vikt är ju en självklarhet. Men i dagsläget mår jag för dåligt för att ta tag i det. Jag vet exakt vad jag gör för fel i kosten och (brist på) motion. Men jag har ingen energi att ta mig ut ur de dåliga vanorna. Jag är sjukt stressad på grund av min kropp men också på grund av jobbet. Jag går ju en forskarutbildning och ska disputera om 18 månader och även om det låter som lång tid så är det inte det i dessa sammanhang. Jag har sjukt lite tid på mig att slutföra alla mina projekt och den stressen märks. Jag är slut och orkar nästan ingenting då jag är ledig, jag sover mest, även om jag sover dåligt. Jag hoppas att jag kommer ha mer energi efter min 5 veckors-semester i sommar och har som plan att gå över till mer LCHF-liknande kost då, hoppas att det kommer hjälpa.

Jag borde kanske ta tag i ”det själsliga” också. Vet inte varför, men det tar emot något oerhört att kontakta kuratorn. Det gick ju jättebra senast jag var hos henne, förstår inte varför jag känner sådan motvilja till det nu. Jag tror det är lite skam i att erkänna att jag inte mår bra. Men det vore kanske konstigare om jag inte mådde dåligt efter så lång ofrivillig barnlöshet + missfall. Men jag ska försöka hålla ut till efter semestern med det också. Har inte ork & tid att ta tag i det nu.

Jag uppdaterar väl om det händer något, men jag tvivlar till att min situation förändras den närmsta tiden. Jag tar kanske upp bloggandet till hösten och skriver lite om hur dieten fungerar.

Kram så länge!
/M